- 27 prosince, 202022 července, 2024
- by admin
POLEDNÍ MENU 22.7. – 26.7.
PONDĚLÍ
M1. BUN NAM BO KUŘECÍ
Restované kuřecí se zálivkou, nudlemi, saláty, mungo klíčky, arašídy a smažené jarní cibulky a bylinkami
M2. KEANG KARI KAI
Thajské žluté kari s kuřecím masem, kokosovým mlékem, zeleninou, jasmínová rýže
M3. GÀ XÀO SẢ ỚT
Restované kuřecí maso s chili paprikou a citronovou trávou, jasmínová rýže
P1. PIKANTNÍ POLÉVKA
ÚTERÝ
M1. PADTHAI KAI
Restované rýžové nudle po thajsku s tamarindovou omáčkou, kuřecím masem, vejci, a arašídama
M2. PHAD KRA PAO NEUA
Restované hovězí maso s thajskou bazalkou, chilli paprikou a zeleninou, jasmínová rýže
M3. KŘUPAVÁ KUŘECÍ PRSA NA MEDU
Křupavá kuřecí prsa na medu se salátem, jasmínová rýže
P1. PIKANTNÍ POLÉVKA
STŘEDA
M1. KUŘECÍ KUNGPAO
Kuřecí kungpao se zeleninou, jasmínová rýže
M2. BUN NAM BO KUŘECÍ
Restované kuřecí se zálivkou, nudlemi, saláty, mungo klíčky, arašídy a smažené jarní cibulky a bylinkami
M3. KUŘE V MANGOVÉ OMÁČCE
Kuřecí prsa se zeleninou v mangové omáčce, jasmínová rýže
P1. PIKANTNÍ POLÉVKA
ČTVRTEK
M1. PADTHAI NEUA
Restované rýžové nudle po thajsku s tamarindovou omáčkou, HOVĚZÍM masem, vejci, a arašídama
M2. PHAD PRICK KAI
Restovaná kuřecí prsa po thajsku se zeleninou, jasmínová rýže
M3. KAENG PHED KAI
Thajské červené kari s kuřecím masem, kokosovým mlékem, zeleninou, jasmínová rýže
P1. PIKANTNÍ POLÉVKA
PÁTEK
M1. BUN NAM BO HOVĚZÍ
Restované hovězí se zálivkou, nudlemi, saláty, mungo klíčky, arašídy a smažené jarní cibulky a bylinkami
M2. YAKI UDON KUŘECÍ
Restované japonské udon nudle s kuřetem, zeleninou a sezanem
M3. KEANG PED PHED
Křupavá kachna na thajském červeném kari se zeleninou, jasmínová rýže