POLEDNÍ MENU 19.05. - 23.05.
PONDĚLÍ
M1. BUN NAM BO KUŘECÍ
Restované kuřecí se zálivkou, nudlemi, saláty, mungo klíčky, arašídy a smažené jarní cibulky a bylinkami
M2. KEANG PHED PED
Křupavá kachna na thajském červeném kari se zeleninou, jasmínová rýže
M3. GA XAO SA OT
Restované kuřecí s chli a citronovou trávou, jasmínová rýže
P1. PIKANTNÍ POLÉVKA
ÚTERÝ
M1. PADTHAI KREVETY
Restované rýžové nudle po thajsku s tamarindovou omáčkou, krevety, vejci, a arašídy
M2. KEANG KHIAO WAN KAI
Kuřecí na zeleném kari se zeleninou, jasmínová rýže
M3. KŘUPAVÉ KUŘE NA MEDU
Křupavá kuřecí prsa na medu se salátem, jasmínová rýže
P1. PIKANTNÍ POLÉVKA
STŘEDA
M1. KUŘECÍ KUNGPAO
Kuřecí kungpao se zeleninou, jasmínová rýže
M2. BUN NAM BO KUŘECÍ
Restované kuřecí se zálivkou, nudlemi, saláty, mungo klíčky, arašídy a smažené jarní cibulky a bylinkami
M3. KUŘE V MANGOVÉ OMÁČCE
Kuřecí prsa se zeleninou v mangové omáčce, jasmínová rýže
P1. PIKANTNÍ POLÉVKA
ČTVRTEK
M1. KEANG KARI KAI
Thajské žluté kari s kuřecím masem, kokosovým mlékem, zeleninou, jasmínová rýže
M2. YAKI UDON KUŘECÍ
Restované japonské udon nudle s kuřecím masem, zeleninou a sezanem
M3. BO XAO SA OT
Restované hovězí maso s chili paprikou a citronovou trávou, jasmínová rýže
P1. PIKANTNÍ POLÉVKA
PÁTEK
M1. BUN NAM BO HOVĚZÍ
Restované hovězí se zálivkou, nudlemi, saláty, mungo klíčky, arašídy, smažené jarní cibulky a bylinkami
M2. KEANG PHED KAI
Kuřecí na červeném kari se zeleninou, jasmínová rýže
M3. KACHNA TERI-YAKI
Křupavá kachna s domácí teriyaki omáčkou, grilovanou zeleninou a jasmínovou rýží