POLEDNÍ MENU 19.05. - 23.05.

PONDĚLÍ

M1. BUN NAM BO KUŘECÍ

Kč169

Restované kuřecí se zálivkou, nudlemi, saláty, mungo klíčky, arašídy a smažené jarní cibulky a bylinkami

M2. KEANG PHED PED

Kč239

Křupavá kachna na thajském červeném kari se zeleninou, jasmínová rýže

M3. GA XAO SA OT

Kč179

Restované kuřecí s chli a citronovou trávou, jasmínová rýže

P1. PIKANTNÍ POLÉVKA

Kč39

ÚTERÝ

M1. PADTHAI KREVETY

Kč199

Restované rýžové nudle po thajsku s tamarindovou omáčkou, krevety, vejci, a arašídy

M2. KEANG KHIAO WAN KAI

Kč179

Kuřecí na zeleném kari se zeleninou, jasmínová rýže

M3. KŘUPAVÉ KUŘE NA MEDU

Kč199

Křupavá kuřecí prsa na medu se salátem, jasmínová rýže

P1. PIKANTNÍ POLÉVKA

Kč39

STŘEDA

M1. KUŘECÍ KUNGPAO

Kč179

Kuřecí kungpao se zeleninou, jasmínová rýže

M2. BUN NAM BO KUŘECÍ

Kč169

Restované kuřecí se zálivkou, nudlemi, saláty, mungo klíčky, arašídy a smažené jarní cibulky a bylinkami

M3. KUŘE V MANGOVÉ OMÁČCE

Kč189

Kuřecí prsa se zeleninou v mangové omáčce, jasmínová rýže

P1. PIKANTNÍ POLÉVKA

Kč39

ČTVRTEK

M1. KEANG KARI KAI

Kč179

Thajské žluté kari s kuřecím masem, kokosovým mlékem, zeleninou, jasmínová rýže

M2. YAKI UDON KUŘECÍ

Kč179

Restované japonské udon nudle s kuřecím masem, zeleninou a sezanem

M3. BO XAO SA OT

Kč189

Restované hovězí maso s chili paprikou a citronovou trávou, jasmínová rýže

P1. PIKANTNÍ POLÉVKA

Kč39

PÁTEK

M1. BUN NAM BO HOVĚZÍ

Kč179

Restované hovězí se zálivkou, nudlemi, saláty, mungo klíčky, arašídy, smažené jarní cibulky a bylinkami

M2. KEANG PHED KAI

Kč179

Kuřecí na červeném kari se zeleninou, jasmínová rýže

M3. KACHNA TERI-YAKI

Kč249

Křupavá kachna s domácí teriyaki omáčkou, grilovanou zeleninou a jasmínovou rýží

P1. PIKANTNÍ POLÉVKA

Kč39