POLEDNÍ MENU 28.04. – 02.05.

PONDĚLÍ

M1. BUN NAM BO KUŘECÍ

Kč169

Restované kuřecí se zálivkou, nudlemi, saláty, mungo klíčky, arašídy a smažené jarní cibulky a bylinkami

M2. PHAD PRICK NEUA

Kč189

Restované hovězí maso po thajsku se zeleninou, jasmínová rýže

M3. KAENG PHED KAI

Kč179

Kuřecí na červeném kari se zeleninou, jasmínová rýže

P1. PIKANTNÍ POLÉVKA

Kč39

ÚTERÝ

M1. PADTHAI KUŘECÍ

Kč179

Restované rýžové nudle po thajsku s tamarindovou omáčkou, kuřecí, vejci a arašídy

M2. KAENG KARI NEUA

Kč189

Thajské žluté kari s hovězím masem, kokosovým klékem, zeleninou, jasmínová rýže

M3. KŘUPAVÉ KUŘE NA MEDU

Kč199

Křupavá kuřecí prsa na medu se salátem, jasmínová rýže

P1. PIKANTNÍ POLÉVKA

Kč39

STŘEDA

M1. KUŘECÍ KUNGPAO

Kč179

Kuřecí kungpao se zeleninou, jasmínová rýže

M2. BUN NAM BO KUŘECÍ

Kč169

Restované kuřecí se zálivkou, nudlemi, saláty, mungo klíčky, arašídy a smažené jarní cibulky a bylinkami

M3. KACHNA V MANGOVÉ OMÁČCE

Kč239

Křupavá kachna se zeleninou v mangové omáčce, jasmínová rýže

P1. PIKANTNÍ POLÉVKA

Kč39

ČTVRTEK

M1. YAKI UDON KUŘECÍ

Kč179

Restované japonské udon nudle s kuřecím masem, zeleninou a sezanem

M2. KEANG PHED KAI

Kč179

Kuřecí na červeném kari se zeleninou, jasmínová rýže

M3. GRILOVANÁ KACHNA S NUDLEMI

Kč209

Grilovaná kachna po vietnamsku s rýžovými nudlemi, salátem a zálivkou

P1. PIKANTNÍ POLÉVKA

Kč39

PÁTEK

M1. BUN NAM BO HOVĚZÍ

Kč179

Restované hovězí se zálivkou, nudlemi, saláty, mungo klíčky, arašídy, smažené jarní cibulky a bylinkami

 

M2. KEANG KARI KAI

Kč179

Thajské žluté kari s kuřecím masem, kokosovým mlékem, zeleninou, jasmínová rýže

M3. LOSOS TERI-YAKI

Kč249

Losos na domácí teriyaki omáčce, s grillovanou zeleninou, jasmínová rýže

P1. PIKANTNÍ POLÉVKA

Kč39
This entry was posted in . Bookmark the permalink.