POLEDNÍ MENU 09.12. – 13.12.

PONDĚLÍ

M1. BUN NAM BO KUŘECÍ

Kč159

Restované kuřecí se zálivkou, nudlemi, saláty, mungo klíčky, arašídy a smažené jarní cibulky a bylinkami

M2. PHAD PRICK NEUA

Kč179

Restované hovězí maso po thajsku se zeleninou, jasmínová rýže

M3. KAENG PHED KAI

Kč169

Kuřecí na červeném kari se zeleninou, jasmínová rýže

P1. PIKANTNÍ POLÉVKA

Kč39

ÚTERÝ

M1. PADTHAI KREVETY

Kč199

Restované rýžové nudle po thajsku s tamarindovou omáčkou, krevety, vejci, a arašídy

M2. KEANG KARI KAI

Kč169

Thajské žluté kari s kuřecím masem, kokosovým mlékem, zeleninou, jasmínová rýže

M3. KŘUPAVÉ KUŘE NA MEDU

Kč199

Křupavá kuřecí prsa na medu se salátem, jasmínová rýže

P1. PIKANTNÍ POLÉVKA

Kč39

STŘEDA

M1. KUŘECÍ KUNGPAO

Kč169

Kuřecí kungpao se zeleninou, jasmínová rýže

M2. BUN NAM BO KUŘECÍ

Kč159

Restované kuřecí se zálivkou, nudlemi, saláty, mungo klíčky, arašídy a smažené jarní cibulky a bylinkami

M3. KACHNA V MANGOVÉ OMÁČCE

Kč229

Křupavá kachna se zeleninou v mangové omáčce, jasmínová rýže

P1. PIKANTNÍ POLÉVKA

Kč39

ČTVRTEK

M1. YAKI UDON KUŘECÍ

Kč169

Restované japonské udon nudle s kuřecím masem, zeleninou a sezanem

M2. BO XAO SA OT

Kč179

Restované hovězí maso s chili paprikou a citronovou trávou, jasmínová rýže

M3. GRILOVANÁ KACHNA S NUDLEMI

Kč199

Grilovaná kachna po vietnamsku s rýžovými nudlemi, salátem a zálivkou

P1. PIKANTNÍ POLÉVKA

Kč39

PÁTEK

M1. BUN NAM BO HOVĚZÍ

Kč169

Restované hovězí se zálivkou, nudlemi, saláty, mungo klíčky, arašídy, smažené jarní cibulky a bylinkami

 

M2. KUŘECÍ ČERVENÉ KARI S KEŠU OŘECHY

Kč189

Kuřecí na červeném kari se zeleninou a kešu ořechy, jasmínová rýže

M3. LOSOS TERI-YAKI

Kč239

Losos na domácí teriyaki omáčce, s grillovanou zeleninou, jasmínová rýže

P1. PIKANTNÍ POLÉVKA

Kč39
This entry was posted in . Bookmark the permalink.