POLEDNÍ MENU 16.09. – 20.09.

PONDĚLÍ

M1. BUN NAM BO KUŘECÍ

Kč159

Restované kuřecí se zálivkou, nudlemi, saláty, mungo klíčky, arašídy a smažené jarní cibulky a bylinkami

M2. BO XAO SA OT

Kč179

Restované hovězí maso s chili paprikou a citronovou trávou, jasmínová rýže

M3. KAENG PHED KAI

Kč169

Kuřecí na červeném kari se zeleninou, jasmínová rýže

P1. PIKANTNÍ POLÉVKA

Kč39

ÚTERÝ

M1. YAKI UDON KUŘECÍ

Kč179

Restované japonské udon nudle s kuřecím masem, zeleninou, a sezamem

M2. KEANG KHIAO WAN KAI

Kč169

Kuřecí na zeleném kari se zeleninou, jasmínová rýže

M3. KŘUPAVÉ KUŘE NA MEDU

Kč189

Křupavá kuřecí prsa na medu se salátem, jasmínová rýže

P1. PIKANTNÍ POLÉVKA

Kč39

STŘEDA

M1. KUŘECÍ KUNGPAO

Kč169

Kuřecí kungpao se zeleninou, jasmínová rýže

M2. BUN NAM BO KUŘECÍ

Kč159

Restované kuřecí se zálivkou, nudlemi, saláty, mungo klíčky, arašídy a smažené jarní cibulky a bylinkami

M3. LOSOS TERI-YAKI

Kč239

Losos na domácí teriyaki omáčce, s grillovanou zeleninou, jasmínová rýže

P1. PIKANTNÍ POLÉVKA

Kč39

ČTVRTEK

M1. PADTHAI KUŘECÍ

Kč169

Restované rýžové nudle po thajsku s tamarindovou omáčkou, kuřecí, vejci a arašídy

M2. KEANG PHED KAI

Kč169

Kuřecí na červeném kari se zeleninou, jasmínová rýže

M3. PHAD KRA PAO NEAU

Kč189

Restované hovězí maso s thajskou bazalkou, chili paprikou, zeleninou, jasmínová rýže 

P1. PIKANTNÍ POLÉVKA

Kč39

PÁTEK

M1. BUN NAM BO HOVĚZÍ

Kč169

Restované hovězí se zálivkou, nudlemi, saláty, arašídy a smažené jarní cibulky, bylinkami

M2. KŘUPAVÁ KUŘECÍ PRSA NA MEDU

Kč189

Křupavá kuřecí prsa na medu se salátem, jasmínová rýže

M3. KEANG KARI KAI

Kč169

Thajské žluté kari s kuřecím masem, kokosovým mlékem, zeleninou, jasmínová rýže

P1. PIKANTNÍ POLÉVKA

Kč39
This entry was posted in . Bookmark the permalink.