POLEDNÍ MENU 17.03. – 21.03.

PONDĚLÍ

M1. BUN NAM BO KUŘECÍ

Kč159

Restované kuřecí se zálivkou, nudlemi, saláty, mungo klíčky, arašídy a smažené jarní cibulky a bylinkami

M2. KEANG KARI KAI

Kč169

Thajské žluté kari s kuřecím masem, kokosovým mlékem, zeleninou, jasmínová rýže

M3. GA XAO SA OT

Kč179

Restované kuřecí s chli a citronovou trávou, jasmínová rýže

P1. PIKANTNÍ POLÉVKA

Kč39

ÚTERÝ

M1. PADTHAI KUŘECÍ

Kč179

Restované rýžové nudle po thajsku s tamarindovou omáčkou, kuřecí, vejci a arašídy

M2. PHAD KRA PAO NEAU

Kč189

Restované hovězí maso s thajskou bazalkou, chili paprikou, zeleninou, jasmínová rýže 

M3. KŘUPAVÉ KUŘE NA MEDU

Kč189

Křupavá kuřecí prsa na medu se salátem, jasmínová rýže

P1. PIKANTNÍ POLÉVKA

Kč39

STŘEDA

M1. KUŘECÍ KUNGPAO

Kč169

Kuřecí kungpao se zeleninou, jasmínová rýže

M2. BUN NAM BO KUŘECÍ

Kč159

Restované kuřecí se zálivkou, nudlemi, saláty, mungo klíčky, arašídy a smažené jarní cibulky a bylinkami

M3. KUŘE V MANGOVÉ OMÁČCE

Kč189

Kuřecí prsa se zeleninou v mangové omáčce, jasmínová rýže

P1. PIKANTNÍ POLÉVKA

Kč39

ČTVRTEK

M1. PADTHAI HOVĚZÍ

Kč179

Restované rýžové nudle po thajsku s tamarindovou omáčkou, hovězím masem, vejci a arašídy

 

M2. PAD PRICK KAI

Kč169

Restované kuřecí maso po thajsku se zeleninou, jasmínová rýže

 

M3. KEANG PHED KAI

Kč169

Kuřecí na červeném kari se zeleninou, jasmínová rýže

P1. PIKANTNÍ POLÉVKA

Kč39

PÁTEK

M1. BUN NAM BO HOVĚZÍ

Kč169

Restované hovězí se zálivkou, nudlemi, saláty, mungo klíčky, arašídy, smažené jarní cibulky a bylinkami

 

M2. YAKI UDON KUŘECÍ

Kč179

Restované japonské udon nudle s kuřecím masem, zeleninou a sezanem

M3. KEANG PHED PHED

Kč239

Křupavá kachna na červeném kari po thajsku se zeleninou, jasmínová rýže

P1. PIKANTNÍ POLÉVKA

Kč39
This entry was posted in . Bookmark the permalink.