POLEDNÍ MENU 18.11. - 22.11.
PONDĚLÍ
M1. BUN NAM BO KUŘECÍ
Restované kuřecí se zálivkou, nudlemi, saláty, mungo klíčky, arašídy a smažené jarní cibulky a bylinkami
M2. PHAD PRICK NEUA
Restované hovězí maso po thajsku se zeleninou, jasmínová rýže
M3. KAENG PHED KAI
Kuřecí na červeném kari se zeleninou, jasmínová rýže
P1. PIKANTNÍ POLÉVKA
ÚTERÝ
M1. PADTHAI KUŘECÍ
Restované rýžové nudle po thajsku s tamarindovou omáčkou, kuřecí, vejci a arašídy
M2. KAENG KARI NEUA
Thajské žluté kari s hovězím masem, kokosovým klékem, zeleninou, jasmínová rýže
M3. KŘUPAVÉ KUŘE NA MEDU
Křupavá kuřecí prsa na medu se salátem, jasmínová rýže
P1. PIKANTNÍ POLÉVKA
STŘEDA
M1. KUŘECÍ KUNGPAO
Kuřecí kungpao se zeleninou, jasmínová rýže
M2. BUN NAM BO KUŘECÍ
Restované kuřecí se zálivkou, nudlemi, saláty, mungo klíčky, arašídy a smažené jarní cibulky a bylinkami
M3. KACHNA V MANGOVÉ OMÁČCE
Křupavá kachna se zeleninou v mangové omáčce, jasmínová rýže
P1. PIKANTNÍ POLÉVKA
ČTVRTEK
M1. YAKI UDON KUŘECÍ
Restované japonské udon nudle s kuřecím masem, zeleninou a sezanem
M2. KEANG PHED KAI
Kuřecí na červeném kari se zeleninou, jasmínová rýže
M3. GRILOVANÁ KACHNA S NUDLEMI
Grilovaná kachna po vietnamsku s rýžovými nudlemi, salátem a zálivkou
P1. PIKANTNÍ POLÉVKA
PÁTEK
M1. BUN NAM BO HOVĚZÍ
Restované hovězí se zálivkou, nudlemi, saláty, mungo klíčky, arašídy, smažené jarní cibulky a bylinkami
M2. KEANG KARI KAI
Thajské žluté kari s kuřecím masem, kokosovým mlékem, zeleninou, jasmínová rýže
M3. LOSOS TERI-YAKI
Losos na domácí teriyaki omáčce, s grillovanou zeleninou, jasmínová rýže